Je terugkerende
werkzaamheden
en HR-taken uitbesteden?
Klik hier voor meer info

Slide Zoek jij een proactieve assistente? Wil jij jouw onderneming uitbreiden door aan een sterk team te bouwen en de juiste mensen om je heen te verzamelen?
Start met een betrouwbare rechterhand. Je hoeft het niet alleen te doen. Geef die reguliere taken uit handen op het gebied van Office- & HR-support en focus je op nieuwe kansen, verbeteringen en innovaties voor de gezonde groei van jouw bedrijf.
Office Management 20 jaar ervaring op directie- en bestuursniveau!
Van 2005 tot 2012 heb ik deel uitgemaakt van een Interim Professional-team bij een gerenommeerd bureau. In deze periode heb ik geleerd het werk snel eigen te maken in een relatief korte inwerktijd.

Met mijn post-bachelor diploma Bedrijfskunde (2022) hoop ik mijn impact te kunnen vergroten door (eerder) in te kunnen spelen op de besluiten en ontwikkelingen van jouw organisatie.
Link naar de werkzaamhedentrending_flat
HR-support Van 2014 tot begin 2020 was ik, naast de ondersteunende/ operationele taken, verantwoordelijk voor de salarisverwerking van 350 personeelsleden. Daarnaast heb ik de opleiding Personeelsmanagement (2016) gedaan. In 2017 heb ik een positieve bijdrage geleverd aan de implementatie van SAP HR. Een proces waarbij alle looncomponenten zijn behandeld. Tijdens dit project heb ik geleerd om projectmatig te werken en ervaring opgedaan met de verschillende lagen van een salarissysteem. Link naar de werkzaamheden trending_flat

Let's get started!

photo-of-people-doing-handshakes-3183197

Footer Sidekick Saar | jóuw interim Office Manager Navigatie Made by Sarith van den Hurk | Sidekick Saar - Copyright 2020 Home Telefoon +31 (0) 646 226 204 E-mail sarith@sidekicksaar.nl Over mij Diensten Tarieven Contactpagina Testimonials Neem contact met mij op