Virtueel Assistente

Slide Ben jij op zoek naar rust en structuur? Hi. Ondernemer.

Ben jij altijd aan het werk en heb je geen rust als je vrij bent? Sta jij altijd 'aan' en heb je het gevoel dat je een manusje van alles bent geworden binnen je bedrijf?

's Nachts lig je wakker van de taken die morgen op je staan te wachten. Randtaken waar je helemaal geen energie van krijgt. Eens ben jij jouw bedrijf gestart met zoveel passie en dat lijkt nu zo ver te zoeken.

Maar... dat is toch helemaal niet nodig?

Sluit je laptop (!) ... haal diep adem... en relax...
Maak ruimte in je hoofd door te starten met het uitbesteden van de terugkerende werkzaamheden. Ik beloof jou datgene te geven, wat nooit meer terug komt: TIJD!
Herken jij jezelf in het volgende? 1. Je bent op zoek naar een interim oplossing
2. Je wil je richten op nieuwe kansen, verbeteringen en innovaties voor de gezonde groei van jouw bedrijf.
3. Je zoekt iemand die jou scherp houdt om de bedrijfsdoelstellingen te halen
4. Je zoekt iemand de operationele zaken van je overneemt
Zoek je ondersteuning met in het bijzonder: 1. Office Management Support
2. HR-gerelateerde werkzaamheden
3. Projectmanagement

Blijf nog even 'hangen'... Misschien ben ik wel jouw missing link!

Slide Heb je geen kantoor en werk je hybride? Ervaar mijn flexibiliteit! Ik zit misschien niet op dezelfde locatie, maar ik ben zeker niet onzichtbaar! Omdat ik niet plaats- of tijdgebonden ben, zal het voelen alsof ik altijd aanwezig ben... voor jou én voor jouw klanten.

Waar ik energie van krijg? Geen afgebakend takenpakket en mijn kwaliteiten in te kunnen zetten om zichtbaar verschil te maken. Proactief taken oppakken en met jou én je bedrijf mee te groeien!

Ben je benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Aarzel niet langer en informeer (vrijblijvend) naar de mogelijkheden. Ik ben graag een ambassadrice van jouw bedrijf!
Ga naar 'diensten'

Kan ik alvast een start maken met ruimte creëren in jouw agenda? Of heb je liever dat ik begin met het wegwerken van je e-mails?

Bel mij op 06-46226204 of vul het onderstaande formulier in. Ik beloof je z.s.m. te antwoorden!

Footer Sidekick Saar | jóuw interim Office Manager Navigatie Made by Sarith van den Hurk | Sidekick Saar - Copyright 2020 Home Telefoon +31 (0) 646 226 204 E-mail sarith@sidekicksaar.nl Over mij Diensten Tarieven Contactpagina Testimonials Neem contact met mij op