Slide "Sarith van den Hurk–Pol heeft een behoorlijke periode de rol van secretaresse van de Raad van Bestuur bij Hurks groep bv in Eindhoven vervuld. Sarith wist zich snel in te werken, was uiterst correct naar de collega’s, relaties en bezoekers. Zij was proactief en deed er alles aan om samen met haar collega de 3-hoofdige Raad van Bestuur te ontzorgen en te ontlasten. Zij verzorgde correspondentie, agendabeheer en wikkelde grote hoeveelheden mail af. Samenvattend: een representatieve, proactieve, prettige en hardwerkende dame die haar mannetje staat en ons erg goed uit de brand geholpen heeft. Ik kan haar van harte aanbevelen."
F. van Antwerpen Lid Raad van Bestuur
Slide "Sarith brings heaps dynamism and enthusiasm to her work place. Smart, well organised and happy dealing with people from the receptionist to the chairman.

Someone who gets things done!"S. van Engelen HRM & Contracts
Slide "Sarith is een zeer communicatieve persoonlijkheid, die zich heel snel inwerkte in een, voor haar vreemde, omgeving van fiscalisten, juristen en bedrijfseconomen.
Op het gebied van notuleren bij vergaderingen, het maken van verslagen, het voorbereiden van presentaties, het voorbereiden van commerciële bijeenkomsten en de normale secretariaats- werkzaamheden heeft Sarith zelfstandig en zeer goed gefunctioneerd.

Als strategisch senior adviseur van het bestuur van REMIE te Uden heb ik zeer prettig, intensief en succesvol met Sarith samengewerkt."
W. Visser Strategisch Adviseur/Executive Coach/Interim Manager/Internationaal Docent
Slide "Wij hebben Sarith leren kennen als iemand die zeer snel iets oppakt, zich ontzettend goed aanpast (zelfs in een mannenwereld) en een toegevoegde waarde voor de afdeling.

Naast de gezelligheid en openheid was zij een verschijning. Woorden die bij Sarith passen zijn: gezelligheid, leergierig, sociaal en vernieuwend.

Gewoon een aanvulling voor elk bedrijf!"


H. van Buuren Head Technical Service & Maintenance
Slide
"6 jaar lang heb ik met Sarith mogen samenwerken. Naast een fijne en betrokken collega, is zij een echte (administratieve) duizendpoot, met oog voor detail. Ze is behulpzaam en denkt mee om het werk van anderen gemakkelijker te maken: ze ontzorgt!

Organiseren, plannen, nauwkeurig en accuraat zijn woorden die Sarith omschrijven.

Geïnteresseerd, gemotiveerd, luisterend oor en gezelligheid zijn woorden die Sarith typeren."
A. Dekkers Human Resources Officer
Slide
"Als ik één ding zeker weet, is dat Sarith van aanpakken weet. Ze pakt heel snel werkzaamheden op, springt bij waar nodig is en gaat tot het uiterste om alles tot in de puntjes goed te hebben als er iets belangrijks moet gebeuren.

Naast dat ze een goede en betrouwbare VA is, denkt Sarith ook met je mee alsof het haar eigen bedrijf is. Ze is zo veel meer dan alleen een VA: een redder in nood en sparringpartner.

Communicatie verloopt fijn en ze is niet bang om een extra stap te zetten. Als iemand op zoek is naar een goede VA, dan moet je bij Sarith zijn"
Rowena Rousseau Marketing & Business Coach
'Als je iets positiefs over jezelf zegt dan is het opscheppen, als een ander
het zegt dan is het bewijs' (~ Martijn van Tongeren & Tonny Loorbach)
Testimonials

Footer Sidekick Saar | jóuw interim Office Manager Navigatie Made by Sarith van den Hurk | Sidekick Saar - Copyright 2020 Home Telefoon +31 (0) 646 226 204 E-mail sarith@sidekicksaar.nl Over mij Diensten Tarieven Contactpagina Testimonials Neem contact met mij op